30-годишният Джеймс Бонър, който стана известен с участието си в

...
30-годишният Джеймс Бонър, който стана известен с участието си в
Коментари Харесай

Последните думи на звезда от "Тежа 300 килограма": Наложи се да се изправя пред моите демони

30-годишният Джеймс Бонър, който стана прочут с присъединяване си в шоуто " Тежа 300 кг ", бе открит мъртъв в канавка до своя дом в Южна Каролина. Малко преди гибелта си мъжът разгласил във Facebook пост, в който благодари на своите другари са поддръжката, написа списание People.

През 2013 година Джеймс Бонер губи крайници си в автомобилна злополука. Мъжът изпаднал в меланхолия, която почнал да лекува с алкохол и храна. Към 2018 година Джеймс тежал съвсем 300 кг, което го предиздвикало да се запише за присъединяване в шоуто за намаляване. Преобразяването бе много сполучливо - мъжът съумява да смъкна 200 кг.  Фото: instagram.com/l.b.bonner

За страдание, Джеймс по този начин и не съумял да стартира да живее нов благополучен живот. В четвъртък, 2 август, той бе открит мъртъв с огнестрелна рана покрай дома си. Причината за нещастието към този момент не е известна. Полицията проверява гибелта на мъжа.
 Фото: instagram.com/l.b.bonner

Трябва да се означи, че преди гибелта си Джеймс е разгласил във Facebook пост, в който благодари на хората, които са го подкрепяли по време на шоуто. " Искам да благодаря на всички, които ми дадоха обич и поддръжка по време на моето странствуване. През последните няколко дни разбрах доста неща, наложи се да се изправя лице в лице с моите демони ", е написал Джеймс.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР