„30 години съм в сферата на туризма – такъв политик

...
„30 години съм в сферата на туризма – такъв политик
Коментари Харесай

Знакови лица в туризма за Валери Симеонов: Не познаваме друг такъв политик

„ 30 години съм в областта на туризма – подобен политик като Валери Симеонов, който да извърши това, което е заречен преди 4 години – не познавам “. Това съобщи едно от знаковите лица на туристическия отрасъл Благой Рагин по време на среща на управлението на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация с представителите на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ и депутати в 44 Народно събрание Валери Симеонов, Борис Ячев и Георги Колев..

Колегите на Рагин от БХРА поддържаха думите му, наблягайки, че през 4-те години мандат те са се срещали неведнъж с Валери Симеонов и в качеството му на вицепремиер, и като депутат. Във всичките случаи Симеонов е реагирал.

„ Аз съм човек, който идва от бизнеса и за който има смисъл свършеното – думите нямат значение, в случай че не са покрити с каузи “, акцентира водачът на НФСБ, който води Патриотичната коалиция в Бургас.

„ Захващал съм се с доста от проблемите в туризма – някои с сътрудниците ми от НФСБ взехме решение, други не успяхме. Но показахме, че действаме бързо, дейно и не отстъпваме от уговорката си “, добави Валери Симеонов и даде образци: Направеният път Сарафово-Слънчев бряг, спряното замърсяване от река Хаджийска към Слънчев бряг, ремонтираният път Аксаково –Албена.

Симеонов напомни и избавените два туристически сезона с инициираните от него промени за обезпечаване на сезонна работа на наши сънародници от Украйна и Молдова, както и облекчение на процедурите по издаването на т.н синя карта за работа у нас.

Лидерът на НФСБ уточни плажните концесии като тежък проблем, който към момента не е решен: „ Това би трябвало да се реши незабавно. Защото плажовете са тези, които са стиснали за гърлото черноморския туризъм “.

Като триумф Валери Симеонов дефинира приемането на Закона за шума, подет от него като персонална идея. „ Резултатът е налице – за първи път от години насам е обезпечено спокойствието и почивката на хората в курортите през нощта. С европейски и ефикасен закон “.

По думите му обаче страната към момента е дебитор на туризма – дебитор е на „ златната си кокошка, която ѝ носи яйца “. Туризмът би трябвало да се изведе като предпочитана позиция за страната, безапелационен бе Валери Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР