3-годишното момченце, загинало при пожар в Русе, е било недохранено

...
3-годишното момченце, загинало при пожар в Русе, е било недохранено
Коментари Харесай

Ужасяваща версия за смъртта на 3-г. Драгомир: Подпален ли е умишлено?! Открити са запалки в…

3-годишното момченце, починало при пожар в Русе, е било недохранено и е живеело в мизерия. Това сподели пред NOVA дядото на детето Драгомир Ковачев.
Ковачев описа, че той и брачната половинка му са се опитвали да поемат грижите за детето, само че майката не е била съгласна. Дори е избягвала контакт със обществените.
“Той не беше добре гледан. Изглеждаше слабоват. Ние се грижихме за него, дохранвахме го, купувахме му нови облекла, тъй като ходеше все със остарели ”, сподели дядото на момченцето.
Той отхвърли случаят да е бил породен от гърмеж на бойлер. Според него пожарът е тръгнал, откакто няколко запалки съзнателно са били оставени в стаята, в която е било детето. “Стаята беше цялостна с облекла и кашони, като клошари. Мисля, че 5-6 запалки са били оставени съзнателно там ”, счита той.
Според него даже и благодарение на институциите, съдбовният край не е било допустимо да бъде предотвратен.
По думите на съседи на фамилията, обществените служби към този момент са отнемали детето от майката един път.
Съседите описват, че са чували постоянно детето да плаче, тъй като е било оставено единствено. Имало е случаи, в които са го виждали на терасата. От боязън да не падне, са се опитвали да му се скарат, с цел да го уплашат и то да се върне назад.
Майката и бащата са живели на фамилни начала до преди към месец.
Съученик на бащата, който познава майката около работата си на таксиметров водач, описа, че нееднократно тя е оставяла детето единствено. Дори, когато е било на по-малко от годинка.
“Неведнъж сме я возили. Разбирахме, че оставя детето самичко. Тръгваше нанякъде и се връщаше след доста време. Бил съм очевидец веднъж, в който очевидно остави детето единствено у дома и го следеше по видео връзка. Имаше оставен телефон. То беше на към годинка и си стоеше единствено в леглото ”, описа мъжът.
Той дефинира майката като безотговорна. И сподели, че не е бил сюрпризиран от случая.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР