3-годишно момченце от Петрич загина нелепо, затиснато от тежка метална

...
3-годишно момченце от Петрич загина нелепо, затиснато от тежка метална
Коментари Харесай

Трагедия в Петрич! 3-г. детенце почина за минути пред очите на роднините си. Местни плачат с глас

3-годишно момченце от Петрич почина неуместно, затиснато от тежка железна врата. Инцидентът станал малко след 17 часа през вчерашния ден, оповестява струма.
Детето било с баба си и дядо си, които почиствали двора на остарялото учебно заведение / някогашният полицейски участък/, в квартала, в който живеят.
Детенцето се люлеело на железна врата на огратата в двора, която се откачила ненадейно от пантите и го затиснала, блъснала главата му. Минути преди да падне вратата, дядото свалил момченцето от оградата и му се скарал. Човекът тръгнал още веднъж да чисти.
Кварталът се бил провел за разчистване на остарели здания, дворове, улици. Когато за повторно малчуганът се качил на оградата баба му и дядо му били на към 2 метра от него, описаха детайлности от мястото източниците.
Незабавно е дошъл екип на Спешен център, който е транспортирал детето в болница, само че за жалост след към 30 минути момченцето е издъхнало, в резултат на тежка черепно-мозъчна контузия и пострадвания несъвместими с живота.
Трагедията потресе фамилията на дребното дете, околните му са в потрес. Майката живее и работи в чужбина, за детето се грижат баба му и дядо му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР