“3 г. ДБ убеждаваха хората, че Иван Гешев е най-

...
“3 г. ДБ убеждаваха хората, че Иван Гешев е най-
Коментари Харесай

Тошко хвърли бомба: ПП и ДБ са в паника! Ще започнат да защитават Иван Гешев напук на ГЕРБ

“3 година Демократична България убеждаваха хората, че Иван Гешев е най- огромното зло в страната. Бяха в ръководството и какво махнаха-паежините от прозорците. Имаха министър на правораздаването. И какво направи той получи цветя от основния прокурор “, сподели Тошко Йорданов в ефира на Българска национална телевизия. Според него Политическа партия и Демократична България можело в един миг да стартират да пазят Гешев, тъй като ГЕРБ може да го махнат. А отстраняването на основния прокурор било извънредно мъчно и не е от компетенцията на премиера.
„ На Политическа партия и Демократична България им беше отнета реториката да приказват против Гешев и бяха сложени в глупава обстановка. Това е единият вид. Другият е в действителност да става дума за офанзива против него “, предвижда Йорданов.
Според него Мария Габриел отговаряла на профила на Политическа партия. „ ГЕРБ играят една странна игра. Ту приказват с дадена политическа мощ, ту след това отново се връщат към нея. Не знам дали ще има държавно управление. Ако има такова и ние забележим смисъл, можем да помогнем с експертизи. Пари няма и бюджет няма. Ситуацията ще става все по-тежка “, посочи Тошко Йорданов.
„ В Политическа партия има положителни специалисти, само че това не са Кирил Петков и Асен Василев. Василев с неналичието си на умения докара страната до това пагубно финансово положение “, сподели Тошко Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР