29 млрд. евро, които България ще получи от ЕС, са

...
29 млрд. евро, които България ще получи от ЕС, са
Коментари Харесай

29 млрд. са исторически бюджет за страната ни

29 милиарда евро, които България ще получи от Европейски Съюз, са исторически бюджет за страната ни, съобщи евродепутатът Андрей Новаков в ефира на Нова телевизия.

" Парите не са нула, както се пробват да ги показват от опозицията. Много от хората не схващат детайлите и европейското финансиране, само че това не им е работа, 85% от тези пари са безплатни ", акцентира Новаков.

" Ние получаваме 10% повече от това, което сме получавали преди ", сподели още той.

По думите му другите страни получават повече пари, тъй като стопанските системи им са потърпевши повече от пандемията. " Парите, които ще получим от Европейски Съюз, са застрахователна лавица. Те ще доближат до хората посредством оперативните стратегии. 200 млн., които министър председателят издейства за северозападния край, е началото на края на това той да бъде считан за най-беден ", сподели още евродепутатът.

Трябва ни медицински протокол на европейско равнище, с цел да се контролират връзките по отношение на пътуванията, сподели Новаков във връзка частичното затварянето на границите с Гърция и настояването на негативен PCR тест за влизане в южната ни съседка.

" Разбирам хората, които стачкуват и имат разбираеми условия. Нашата работа е да ги чуем, само че има дребна част от тях се пробват да го извадят от естественото ", безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР