29 лунен ден от 06:19 часа на 8 октомври до

...
29 лунен ден от 06:19 часа на 8 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 8 октомври 2018 година

29 лунен ден от 06:19 часа на 8 октомври до 06:48 часа на 9 октомври

Луната на небето не се вижда, а насъбраната в нея сила напълно се е изчерпала. Това е сериозен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал дружно, преди да бъде изгорял от новолунието.

Трудностите, зараждащи през този ден, може да се одобряват за благо; защото висшите сили не са се отвърнали от вас и демонстрират на външно равнище вашите проблеми.

Основни рекомендации за този ден – примирение и смирение. Добре е смирено да посрещаме наказванията, защото те са резултат от това, което сме създали по-рано.

Трябва да пъдим от себе си отрицателните мисли. Хубаво е още от сутринта да се програмирате да не мислите за нищо неприятно. Никакви безпокойства, никакви подозрения, никакви мъчения.

В този ден не трябва изцяло да се изолираме от нещата и би трябвало всичко да се довежда до край, само че би трябвало също и отговорност и непрекъсната сигурна отбрана от отрицателното, противопоставяне. Трябва да се пази пост, самоограничение.

Не започваме нови неща, не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организма.

Преди сън е потребно да се пречистим с вода: държат се в студена вода краката. Трябва да запалителен лампада, свещ, да се прекади дома. Също да се заобикалят мътна вода, мрачевина и тъмни пространства. Храната би трябвало да бъде най-вече зърнена – палачинки и питки. Ако това е последният лунен ден в месеца – налага се да си извършите равносметка преди сън.

От през днешния ден, нашата енергетика и нашето лъчение ще бъдат други, по-спокойни, по-толерантни, по-хармонични, за разлика от миналите два дни.

Общуването ни ще става с огромна лекост и най-много ще ни бъде прелестно да го вършим.

Денят е подобаващ за осъществяване за всевъзможни договаряния, срещи, контакти. Много толерантни и дипломатични ще бъдем през днешния ден и на следващия ден.

Ще се откъснем от скорошната експанзия и несдържаност, която към този момент дълго време е в нас, последователно всичко ще отшуми и ние ще се почувстваме по-спокойни.

Уязвима е ендокринната система, кожата и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР