29-годишна българка седи в основата за раздялата между може би

...
29-годишна българка седи в основата за раздялата между може би
Коментари Харесай

Разкритие. Касияс се развел заради секси българка

29-годишна българка седи в основата за раздялата сред може би най-популярната двойка в Испания – тази на някогашния вратар на „ Реал “ (Мадрид) Икер Касияс и журналистката Сара Карбонеро, гръмнаха медиите в Иберийското кралство.

В издание на предаването " Salvame " по Телесинко изнесоха информация, съгласно която 29-годишната Надя Александрова се е срещала с известния вратар още от 2019 година Според медиите сънародничката ни работи в областта на автомобилния бизнес.

По-нататък от продукцията даже намират телефона на българката и ѝ звънят непосредствено в ефир. Когато Александрова се включва, тя изпада в потрес, само че не тъй като замесват името ѝ с това на Икер Касияс, а тъй като от въпросната медия са разбрали за връзките им, написа " Монитор ".

„ Мили Боже! Откъде знаете за това? Това е нещо, за което знаят двама или трима души, дава отговор тя и акцентира, че връзката им е била " задоволително дискретна ". На идващ въпрос дали сред тях е имало съществени взаимоотношения или е било просто секс, българката дава отговор, че е било " микс ", допълвайки, че въпреки всичко е имало и " известна обвързаност " сред тях.

„ Не аз съм повода да се разделят. Не се усещам като човек, който е развалил брака им “, безапелационна бе тя, представена от онлайн изданието " 20minutos ".

От продукцията обясниха, че за връзката сред българката и Касияс са разбрали от някогашния другар на Александрова, който им дал цялата информация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР