28-годишният ганайски полузащитник Карлос Охене е поредното ново попълнения на

...
28-годишният ганайски полузащитник Карлос Охене е поредното ново попълнения на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 взе и Карлос Охене

28-годишният ганайски полузащитник Карлос Охене е следващото ново попълнения на ЦСКА 1948 през зимната пауза.
Състезателят мина медицински прегледи, които удостовериха, че той е в чудесно физическо положение, след което подписа контракта си в клубния офис.
Охене играе като отбранителен халф, само че също по този начин има опит и с по-офанзивна роля в центъра на терена. За него следва да се причисли към подготвителния лагер в Поморие, където съставът, воден от старши треньора Николай Киров, ще се готви до 20 януари.
В този ден „ алените “ ще изиграят надзорен дуел против Ямбол от 11:30 ч. на Градския стадион в Несебър, когато ще бъде и първата опция на треньорския щаб да види новите попълнения на ЦСКА 1948 в деяние в игрова конюнктура.

Карлос Охене стартира кариерата си кипърската първа дивизия с Алки Ларнака, където изиграва 40 мача с 2 гола и 1 асистенция сред 2011 и 2013 година След това облича екипа на още един първокласен кипърски отбор – АЕЛ Лимасол, където в границите на три години записва 85 дуела и отбелязва 2 гола.

През 2016 година полузащитникът се причислява към родния Берое. Периодът му в старозагорския отбор е пресечен от трансфер през 2018 година в клуб от Саудитска Арабия – Оход, където записва 14 срещи с 1 асистенция. До 2021 година пази цветовете на Берое, като със зелената фланелка има общо 90 мача, 4 гола и 7 асистенции. През миналия есенen полусезон игра за Царско село, където има на сметката си 11 конфликта и 1 асистенция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР