28-годишната моделка Ерика Липс от Охайо в САЩ въобще не

...
28-годишната моделка Ерика Липс от Охайо в САЩ въобще не
Коментари Харесай

Плюс сайз моделка публикува секси СНИМКИ 18+ и показа на всички как се прави

28-годишната моделка Ерика Липс от Охайо в Съединени американски щати изобщо не е типичният представител на сегмента плюс сайз. Момичето има обена фигура, която рядко може да се срещне по кориците на списанията.

Обичайните обилни моделки показват идеално плътно тяло с огромни гърди и бедра и тънка талия.

Но не всички пухкавелки са такива, и със своите фотоси Ерика удостоверява това, написа в..

 Фото Instagram / erikalipps
В предишното моделката се е снимала единствено с облекла, стеснявайки се да се разголва пред камерата. След това обаче момичето се изморило от комплексите си и се снимала в долно долни дрехи.
Някои от тези фотоси бяха оповестени в профила в Инстаграм на стилната марка Fashion Nova. В резултат, почитателите на марката изпаднаха във екстаз.

Най-накрая те видели плюс сайз хубавица, която има най-малко някаква връзка с действителния свят, за разлика от останалите.

 Фото Instagram / erikalipps

"Благодаря ви, че публикувате фотоси на обилни девойки, която е получила своите извивки не вследствие на интервенция ", написа youngcutetalent.

"Леле, благодаря ви, че публикувахте действителен човек, а не персонаж от приказка ", написа на собствен ред sdgirl19041985.

 Фото Instagram / erikalipps
В момента Ерика Липс е следвана в Инстаграм от близо 320 000 души,които с неспокойствие чакат всяка една нейна нова фотография.

Почитателите ѝ постоянно се възхищават на смелостта и хубостта на момичето.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР