28-годишната Джаки се наложи да защити връзката си с любовта

...
28-годишната Джаки се наложи да защити връзката си с любовта
Коментари Харесай

28-годишна, взела за съпруг 70-годишен мъж: Той е любовта на живота ми

28-годишната Джаки се наложи да отбрани връзката си с „ любовта на живота ѝ “ – Дейв, поради голямата разлика във възрастта им.

Докато тя е единствено на 28 година, нейният фаворит е на 70 година и разликата от 42 години предизвика ужас в обществените мрежи, а някои са уверени, че това е дядо ѝ.

Да, разликата сред нас е 42 години, само че това няма никакво значение за нас. Ние се обичаме и това е най-важното. Той не е дядо. И съгласно мен би трябвало по-внимателно да подбирате думите си, тъй като всички някой ден ще остареем. Ако не можете да кажете нещо благо на хората, по-добре си гледайте работата, заявява Джаки пред вестник „ Сън “.

Двамата са се разкрили в уебсайт за запознанства преди седем години и почналият тогава като почтен чат прераснал в сериозна връзка.

Някои консуматори са на мнението, че младата филипинка се е омъжила за 70-годишния американец по финансови подбуди и че тя в действителност е „ златотърсачка “. На тези рецензии Джаки отвръща, че това не е правилно и че даже заплаща част от сметките в семейството.

Влюбената двойка постоянно разгласява клипчета в ТикТок, с цел да показва какъв брой щастлива е тяхната връзка, макар недоумението и неодобрението на обществените мрежи.
Have a nice weekend
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР