28 Април Български стартъп създаде образователна платформа, чиято цел е

...
28 Април Български стартъп създаде образователна платформа, чиято цел е
Коментари Харесай

Стартира нова българска платформа за дигитални умения - Topguru

28 Април
Български стартъп сътвори просветителна платформа, чиято цел е да направи неофициалното обучение още по-достъпно за всички. Според разработчиците на тя би трябвало да отговори на възходящата потребност от налични цифрови обучителни платформи.

Уроците в Topguru са налични онлайн и най-вече във видео формат. Те са неприсъствени, което е комфортно за съвременни хора с динамично всекидневие, употребяващи интензивно цифрови платформи. Уебсайтът дава достъп до редица потребни курсове на разнообразни тематики, в това число бизнес, маркетинг, осведомителните технологии, личностно развиване, европейски планове, обществени мрежи, първи стъпки във фотографията, изкуство и доста други.

В бъдеще следва издание и на мобилно приложение, нови функционалности, както и периодически акции по подпомагане за снимане.

" Създадохме тази платформа, защото имаме вяра, че човек учи най-пълноценно на родния си език, от преподаватели с съответна и задълбочена експертиза, разяснява Николай Литов, координатор на плана. Стремим се да предоставим на българската публика тъкмо това. Уверени сме, че подобряването на опциите за образование в някои от най-перспективните сфери на познанието ще увеличи конкурентността на цялата ни стопанска система и обществото като цяло. "

Платформата е отворена с изключение на към одобрени преподаватели, също и към необятен кръг експерти, достигнали оня стадий на експертизата си, в който към този момент са подготвени да предадат опита си на аудиторията. Много от тях могат да станат създатели в Topguru.bg. На процедура, новият план ще даде опция на преподавателите да капитализират по-добре своите знания посредством редица благоприятни условия за възнаграждение на работата им. В добавка той ще усили тяхната известност, премахвайки потребността да основават лични уеб страници и позволявайки им да се концентрират в това, в което са най-хубави.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР