27-годишният Теньо Енчев, който преби до смърт жена си ИВета,

...
27-годишният Теньо Енчев, който преби до смърт жена си ИВета,
Коментари Харесай

Свидетели на дивия скандал, завършил с убийството на Ивета в Айтос: Вместо на тел. 112, Теньо звъннал на баба си

27-годишният Теньо Енчев, който преби до гибел жена си ИВета, се обадил на баба си, с цел да каже, че се скарали грубо с половинката си. Възрастната жена пристигнала с такси и, когато видяла раните по младата жена, потърсила съседите, които живеят на втория етаж в къщата.
Майката и бащата на Теньо били разграничени, като дамата живеела в София. Затова и Теньо постоянно ходел до столицата. Там се срещнали с Ивета, която пристигнала преди 2 години и се настанили в жилището в Айтос. То останало празно, откакто бащата на Теньо умрял.„ След един от свадите тя си отпътува за София, само че след това се върна, евентуално поради детето”, споделиха съседи.

Целият регион познава Теньо и брат му, който сега бил в пандиза. И двамата постоянно се забърквали в престъпни обстановки.Тя сама е подавала сигнали до полицията за кавги в жилището на първия етаж. Когато чиновниците на реда идвали на място, нежната Ивета казвала, че няма проблеми.„ Тогава се обадих на Спешна помощ и ми споделиха, че щом има скандал, значи на място би трябвало да пристигна и полиция. Страшно е това, което стана. Най-тежко ще бъде за детенцето Наско, който през октомври ще навърши 3 години”, сподели съседката Станка Стоилова пред БургасИНФО.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР