27-годишният модел Леоми Андерсън присъства на годишните музикални награди MOBO

...
27-годишният модел Леоми Андерсън присъства на годишните музикални награди MOBO
Коментари Харесай

"Angel" на Victoria's Secret шокира дори звездите в прозрачен тоалет без бельо ВИДЕО 18+

27-годишният модел Леоми Андерсън участва на годишните музикални награди MOBO (Music of Black Origin), които се организират в Лондон, Англия, написа Daily Mail. А за представянето си „ ангелът “ на Victoria's Secret избра облик, който беше подготвен да се състезава за най-откровените и секси осъществявания.
Красавицата беше с транспарантен гащеризон от марката Jean Paul Gaultier, който прилягаше на тялото й, повтаряйки всяка извивка. И от обстоятелството, че знойните фотоси са получили оценка 18+, са избавени единствено растителни модели, които едвам покриват най-пикантните места.



Леоми се похвали с откровените фрагменти в Instagram, а в профила на премията се появи видео от церемонията. И нейният самоуверен опит провокира доста спорни отзиви измежду потребителите. Някои се възхищаваха на изваяната фигура на "ангела " и нейната хубост. А други смятаха трика на модела за демонстрация на дебелоочие.

Леоми Андерсън е блогър и британски модел, която дебютира през 2010 година Работила е с марки като Topshop и Moschino. А през 2015 година тя зае място на стилния подиум на Victoria's Secret до световноизвестни модели, в това число Адриана Лима и Алесандра Амброзио. Четири години по-късно самото момиче се трансформира в "ангел " на Victoria's Secret.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР