27-годишният мъж вече е говорил пред правоохранителните органиИзвършителят на атаката

...
27-годишният мъж вече е говорил пред правоохранителните органиИзвършителят на атаката
Коментари Харесай

Нападателят от Ню Йорк - ядосан от действията на Израел в ивицата Газа

27-годишният мъж към този момент е приказвал пред правоохранителните органи

Извършителят на офанзивата в Ню Йорк е бил ядосан от дейностите на Израел в линията Газа, заяви телевизия Си Ен Ен, съобщи Българска телеграфна агенция и Нова тв.

Според източници на американската медия 27-годишният Акайед Улах споделил на правоохранителните органи, че е бил сърдит от израелското „ навлизане в линията Газа ”. Той не прецизирал какво има поради.

По-рано американски медии обявиха, че Улах, който е от Бангладеш, обяснил дейностите си със своето предпочитание да отмъсти на Съединените щати за офанзиви в родината му.

Подкрепяща джихадистката формация ИДИЛ медийна група, „ Макдиси медия ”, разгласи, че офанзивата в Манхатън е в отговор на признаването на Йерусалим за столица на Израел от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс, като се базира на центъра за следене на екстремистката активност в интернет САЙТ (SITE).

Палестинци влизат в конфликти с израелските сили за сигурност на Западния бряг и по продължение на границата сред Израел и линията Газа, откогато президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп призна Йерусалим за столица на Израел предходната седмица. Най-малко четирима палестинци бяха убити от този момент, отбелязва Асошиейтед прес.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР