27-годишният мъж от град Котел е бил затиснат в микробусаПострадалият

...
27-годишният мъж от град Котел е бил затиснат в микробусаПострадалият
Коментари Харесай

Мъж е с опасност за живота след катастрофата на пътя Разград - Русе

27-годишният мъж от град Котел е бил затиснат в микробуса

Пострадалият при злополуката сред ТИР и микробус край разградското село Балкански е в болница с краткотрайна заплаха за живота, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева, съобщи Българска телеграфна агенция.

Припомняме ви че, пътният случай стана към 12:00 часа през днешния ден. По първокласния път в посока към Разград един след различен се движат товарен камион " МАН " с прикачено ремарке, ръководен от 42-годишен мъж от Шумен и микробус " Мерцедес Спринтер " с прикачена платформа, каран от 45-годишен мъж от село Черник, Дулово. Тирът понижил скоростта си поради насрещно пътуващ извънгабаритен товар, само че бусът не съумял и се блъснал в задната част на камиона. При конфликта потърпевш возещият се в микробуса 27-годишен мъж от град Котел, който бил затиснат в транспортното средство. След изваждането му от екип на противопожарната работа, е откаран в разградската болница. Настанен е в лечебното заведение с краткотрайна заплаха за живота, счупени две ребра, отхвърлен далак и фрактура на десния крайник.

Пътят Разград - Русе към момента остава затворен за придвижване. Продължават да са в действие обходни направления - за пътуващите от Русе през село Балкански, за пътуващите от Шумен, Разград - през Просторно и Сеново, посочи Илияна Георгиева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР