27-годишният Чън Зифан стана осмият елитен китайски играч, който получи

...
27-годишният Чън Зифан стана осмият елитен китайски играч, който получи
Коментари Харесай

Осми китаец беше дисквалифициран в снукъра

27-годишният Чън Зифан стана осмият първокласен китайски състезател, който получи цялостна възбрана да взе участие или да участва на професионални снукър шампионати. Решението на ръководителя на международната асоциация (WPBSA) Джейсън Фъргюсън е обвързвано с продължаващото следствие за манипулиране на резултати от мачове и влиза в действие с неотложен резултат.

" Дисквалификацията ще остане в действие до привършване на следствието или нови бъдещи наказания, които може, а може и да не бъдат налагани. Чън Зифан има право да апелира това наказване. Повече мнения по тематиката няма да бъдат правени, с изключение на при положение на значимо развиване на обстановката ", се споделя в известието на професионалния снукър тур (WST).

Скандалът с " черно тото " в джентълменския спорт гръмна този месец, когато един след различен от играта бяха изхвърлени общо седем китайци. Най-титулуван измежду тях е някогашният първенец от " Мастърс " Ян Бинтао, а останалите са Лян Уънбо, Лу Нин, Ли Хан, Джао Дзянбо, Бай Ланнин и Чан Биню.

Като основен основател в заверата е апетитен 35-годишният деец Лян. Неговите спортни права бяха спрени още в края на октомври, само че едвам при започване на декември стана ясна повода. Според разкрития на 20-годишния Чан той е координирал процеса и е нареждал с какъв съответен резултат би трябвало да приключат обособени мачове.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР