27-годишната Габриела от Сливница, която стана известна като Шарън Стоун

...
27-годишната Габриела от Сливница, която стана известна като Шарън Стоун
Коментари Харесай

Шарън Стоун от Алиекспрес проговори за Ергенът

27-годишната Габриела от Сливница, която стана известна като Шарън Стоун от Алиекспрес, се озъби на злобарите, които заляха мрежата с нейни колажи. Тунингованата мома от шоуто " Ергенът " изригна във фейсбук, видя Lupa.bg.

" Относно примиера на предаването “Ергенът” бих желала да оповестя на цялата аудиотрия, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е реалити шоу и неговата цел е да бъде забавно за обществото, заради огромният брой мнения и фотоси на мой тил, аз мога да кажа, че съм си свършила работата по отношение на продуцентите и формата на малкия екран. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването за развлечение, нито Вие сте съвършени, нито аз. Това е просто шоу за разтоварване, в случай че някой има съвършени форми, темперамент и тн, да се беше записал и да беше взел участие ", написа перхидролената мома с няколко правописни неточности. (б.а. правописът на вишистката е запазен)



Габриела се мисли за Шарън Стоун, почитателите на шоуто я оприлича на копие на актрисата, само че от Алиекспрес

Майката на Габриела също я отбрани.

" До всички мои другари от фейсбук, това е щерка ми Габриела,тя взе участие в “Ергена”, тъй като обича да се забавлява, тя е най-откровения, занимателен, виновен и правилен човек който познавам и всеки който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на злобарите, че я вършат известна!, написа Димитрина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР