26-годишният състезател по джудо Румен Радев отпадна след извънредна елиминационна

...
26-годишният състезател по джудо Румен Радев отпадна след извънредна елиминационна
Коментари Харесай

Румен Радев от Игри на волята 5: Ами... ще убия Ситнилска

26-годишният играч по джудо Румен Радев отпадна след изключителна елиминационна капитанска борба в „ Игри на волята “, откакто преди дни в епизод от едноименното риалити стана ясно, че огромна част от участиците са създали груби нарушавания на разпоредбите на продукцията и Албена Ситнилска даже бе дисквалифицирана поради внасяне на телефон.

Румен влезе в предаването с обичаната си Теодора Мудева, а в занимателния блиц F*ck, Marry, Kill избра да се ожени за Денислава.

И още: Разбирали ли са се с Мишо, ще убие ли Ситнилска и до каква степен стигат връзките му с Гатьо, научете:

ВИОЛЕТА, ДЕНИСЛАВА, МОНИКА

KILL: Бих умъртвил Моника, тъй като нямам какво толкоз да си приказвам с нея.

MARRY: Бих се оженил за Денислава...

FUCK: … а пък с Виолета не бих преспал.

НИКОЛ, ВЕСЕЛИНА, ЕЛЕНА

KILL: Бих умъртвил Елена, тъй като доста ме ядосваше най-после.

MARRY: Дунева допускам, че може да готви, по тази причина май ще се оженя за нея.

FUCK: С Веси не можах да основа чак такава прочувствена връзка, че да помисля да си легна с нея.

МИХАИЛ, ВАСИ, РЪЛЕВ

KILL: Васил го умъртвявам непосредствено, без да се замисля дори, тъй като с Васил не можахме да намерим път един към различен... по този начин да го кажа. Имахме много различия, а пък малко или доста ме дразнеше.

MARRY: С Мишо... цялостна естетика, доста се разбирахме. Говорихме си за ястие, за разходки, за фамилен живот. Така че, Мишо, за тебе ще се оженя наложително, брат!

FUCK: Аз Рълев го одобрих като дребния си наследник, малко или доста, тъй че по скоро бих го приел като дете, в сравнение с да си легна с него. Така че ще те осиновя и теб. Имам на какво да те науча още.

ЦВЕТИ, СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА

KILL: Ами... ще убия Ситнилска, тъй като, малко или доста, поради нея през днешния ден май съм тук. Тя по-скоро е една от аргументите през днешния ден аз да си потегли.

FUCK: Цвети.. Ако не беше отишла на Чистилището, можеше и да си помисля.

MARRY: За Мимето се венчавам без проблем.

ИВА, ЦЕЦО, ГАТЬО

KILL: Цецо го умъртвявам, тъй като аз не одобрявам арогантни и самонадеяни хора, а той беше тъкмо подобен. Същият като Момчил и Васил, единствено че те май бяха малко по-интелигентни от него и го правеха по малко по-интелигентен метод, до момента в който той си го заявяваше ей по този начин... с лека ръка. Затова Цецо ще го убия.

MARRY: На Гатьо аз му готвих няколко пъти апропо заран закуска, тъй че може да се оженим. Без проблем. Няма да има огромна разлика от престоя ни дружно и по-късно.

FUCK: Ива... Аз към този момент си имам жена, с която мога да си дремя. Няма да намеря по-красива жена (от Мудева), тъй че Ива, скърбя, само че ще би трябвало да си спиш
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР