250 000 автомобила от Пътна полиция очакват да тръгнат на

...
250 000 автомобила от Пътна полиция очакват да тръгнат на
Коментари Харесай

Ето кои ще са най-натоварените участъци по време на предпразничното пътуване

250 000 автомобила от " Пътна полиция " чакат да тръгнат на път за идните празници. 3600 служители на реда ще наблюдават за сигурността по пътищата, в това число с техника и инспекции.

На пътя София - Варна край село Добри дял се стопират тежкотоварни коли. По заповед на " Пътна инфраструктура " се работи за организация на придвижването, съобщи  NOVA .

" 8 камиона все още са спрени. Работи се за прекъсване на товарни коли. Такава организация беше основана за времето от 16:00-20:00ч. Ние ще следим и за водачи под въздействие на алкохол, с цел да не се стигне до пътно-транспортни катастрофи ", сподели началникът на " Пътен надзор " в районно управление (на МВР) МВР-Горна Оряховица Галин Георгиев.

На автомагистрала " Тракия " покрай Стара Загора е имало извънредно натоварен трафик през вчерашния ден, само че няма произшествия. Участъкът от Чирпан до Нова Загора е с най-видима мъгла.

" Мъглата е гъста. За обезпечаване на сигурността на придвижването сме обезпечили екипи, както на автомагистралата, по този начин и по основните пътища. Интензивността на придвижването беше огромно, само че с повишаването на деня тя ще се усили. Препоръчваме на водачите да съблюдават рестриктивните мерки ", сподели още гл. контрольор Бончо Славов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР