Пренебрегнато бебе - поставено под план за грижи, преди дори

...
Пренебрегнато бебе - поставено под план за грижи, преди дори
Коментари Харесай

Трагичната смърт на пренебрегнато малко бебе с „причинен“ мозъчен кръвоизлив разкрива поредица от пренебрегване

Пренебрегнато бебе - сложено под проект за грижи, преди даже да се роди - пропадна през пукнатините на обществените служби и умря единствено на седем години на месец.

Въпреки че към момента не е известно по какъв начин бебето, известно единствено като Ру, е изгубило живота си, следствията стигнаха до заключението през юли 2023 година, че множеството мозъчни кръвоизливи на младежа са „ неслучайно пострадване “. След това през август 2023 година Ру ненадейно умря в креватчето си вкъщи, до момента в който спи.

Доклад за обзор на групата за отбрана на деца в този момент се задълбочи в живота на фамилията на младежа, в това число майка му, татко му и братя и сестри. Шокиращите документи разкриват приложимост на опиати, домашно принуждение, „ мръсни “ деца, „ неприятни “ условия в дома и занемаряване.

Независимият обзор, осъществен от Hartlepool и Stockton Safeguarding Children Partnership в окръг Дърам, акцентира голям брой рекомендации във връзка с връзката сред медици и немедици и въздействието на пренебрегването. Семействот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР