25 момичета и момчета от Клуб по биатлон Банско 2019

...
25 момичета и момчета от Клуб по биатлон Банско 2019
Коментари Харесай

Младите биатлонисти от Банско с успешен старт

25 девойки и момчета от Клуб по биатлон „ Банско 2019 ” взеха присъединяване в първия за сезона старт по летен биатлон, който се организира през уикенда в родопския зимен център Чепеларе. Възпитаниците на Ирина Никулчина, Елена Георгиева и Георги Джолев се показаха чудесно в надпреварите за купа Ростер и с класирането си направиха сериозна поръчка за бъдещи високи резултати.

Сандра Воденичарова, както и други деца в тима на Банско, сподели, че кръвта вода не става и два пъти се качи на почетната стълбица – за сребърен и за златен орден. Грешка в стрелбата попречи на Маринела Михова да завоюва орден, само че остана в топ 10. Чудесно класиране реализира Димитър Керанджиев с 4-то място без неточност в стрелбата и още едно класиране в челната десетка. В нея също са Иван Калайджиев и Георги Котирков. Веднага след тях се подредиха Никол Габерова, Ива Трайкова и Лео Трайков. Най-малката участничка в тима на банскалии – Божидара Дурчова, се пребори за 10-то място. Тя беше и най-малката състезателка в съревнованието и получи специфична купа за това.

Стартовете в Чепеларе са част от календара на БФБ в дисциплините спринт и самостоятелен биатлон. В надпреварата взеха присъединяване 105 деца от водещите клубове в страната.

Само след 4 дни, състезателите от Клуб по биатлон „ Банско 2019 ” ще мерят сили с най-хубавите от балканските страни в Троян. Там ще се проведат надпреварите за Балканска купа – Троян, в които ще вземат присъединяване мъже, дами, младежи и девойки, юноши и девойки старша и младша възраст в дисциплините спринт и гонене.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР