25-годишният американец Джак Сок победи Александър Зверев с 6:4, 1:6,

...
25-годишният американец Джак Сок победи Александър Зверев с 6:4, 1:6,
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Сок на полуфиналите в Лондон


25-годишният американец Джак Сок победи Александър Зверев с 6:4, 1:6, 6:4 и се класира за полуфиналите на Финалите на ATP в Лондон. Той приключва на второ място в група " Борис Бекер " зад Роджър Федерер и ще се изправи против спечелилия в група " Пийт Сампрас " Григор Димитров в борба за място на финала сред двама дебютанти в шампионата.

Сок показва съществено самочувствие, запитан дали може да стигне до купата.

" Защо не? Играл съм с Григор няколко пъти. Той завоюва първия път, само че по-късно съумях да реализира някои победи против него, съобщи той. - Разбира се, мисля, че той е малко по-различен състезател от последния път, когато играхме. Той като че ли откри играта си, знае тъкмо какво желае да прави на корта. И си проличава през цялата година. Стига до решаващите етапи на шампионати съвсем всяка седмица, наложи се в топ 10, дори в топ 5, не съм сигурен.

Аз обаче играя с огромна убеденост след Париж. Спечелих някои мачове тук, класирах се за полуфиналите. Никога не знаеш какво ще се случи. Не мисля толкоз напред ", добави Сок, който има три победи от четири мача против Григор Димитров.

Единственият триумф на българина е през 2014 година в Стокхолм. Следват три загуби, а последната е този сезон в Индиън Уелс, където Джак печели след тайбрек в третия сет.

Преди да се стигне до този мач българинът има да изиграе последната си среща от групата против Пабло Кареньо Буста. Двубоят е през днешния ден от 22 часа.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР