25-годишната британска блогърка и риалити телевизионна звезда Клои Фери е

...
25-годишната британска блогърка и риалити телевизионна звезда Клои Фери е
Коментари Харесай

Блогърка се опита да съблазни феновете с дупето си, но се изложи СНИМКИ 18+

25-годишната английска блогърка и риалити телевизионна звезда Клои Фери е известна с любовта си към откровените фотографии.

Този път момичето е решило да зарадва своите 3,5 милиона клиенти в Instagram, като е разгласило своя знойна фотография, облечена в рокля с принт на хищни огромни котки.

Блогърката театралничи в подножието на стълби, обръщайки се по този начин, че да могат да се видят съблазнителните й форми. Тя е отворила чувствено устата си и гледа към камерата с дръзновен взор. Клои е оставила и закачливи думи към обявата - "Имам и дива страна ".



Потребителите в мрежата обаче бързо са разрушили на пух и прахуляк патосното въодушевление на звездата, акцентирайки една нелепа детайлност. Момичето, явно толкоз се е увлякло в това да се поукраси благодарение на фотошоп, че не е забелязала по какъв начин задните й елементи са придобили странна форма, а стълбите зад тила й са се извили неестествено.



В същото време Клои не крие обстоятелството, че два пъти си е правила ринопластика, увеличаване на гърдите и покачване на задника. Затова почитателите се чудят за какво след толкоз доста процедури риалити звездата е трябвало да прибегне до толкоз непохватно ретуширане.



"Клои, ти си красива, не е нужно да използваш фотошоп за дупето си ", "Съсипа стълбите с фотошопа ", "Колко неудобно ", написа в част от мненията.

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР