24 Юни Моделите на Mercedes-Benz от новата С-класа вече разчитат

...
24 Юни Моделите на Mercedes-Benz от новата С-класа вече разчитат
Коментари Харесай

Силвър Стар представи компактния Mercedes-Benz С-класа с дигитален навигатор и ИИ

24 Юни
Моделите на Mercedes-Benz от новата С-класа към този момент разчитат на изкуствен интелект, навигация с добавена действителност и следене на трафика в действително време. Гамата включва електрифицирани бензинови и дизелови мотори, както и plug-in хибридни версии. " Моделът дава обещание от всичко по доста - дейно задвижване, цифров интериор и съвременен дизайн ", обявиха при представянето от Силвър Стар, общоприет дистрибутор на марката за България.

Компактните коли от С-класата дебютираха през 1982 година и до момента се трансфораха в една от най-продаваните серии на Mercedes-Benz с помощта на разнообразието от модели и вградените новаторски технологии, изясняват от дистрибутора. - От 1982 година до момента от тази гама са създадени над 10,5 милиона автомобила. " Прозвището " Baby Benz " първо получава серията W201, защото сполучливо поема нова посока в света на компактните коли. Обозначението " C " идва през 1993 година, когато концернът стартира да трансформира наименованията на моделите Mercedes-Benz. " Днес C-класата се създава в немския град Бремен, Източен Лондон (Южна Африка за всички версии с десен волан) и Пекин (Китай). С новото пето потомство автомобилът прави " смела стъпка в цифровото бъдеще ", допълват от Силвър Стар. То включва умни светлини, инфоразвлекателната система MBUX,, пакет Mercedes Me connect с отдалечени услуги през мобилен телефон и набор от системи за сигурност и подкрепяне на лидера.

 Силвър Стар показа компактния Mercedes-Benz С-класа с цифров навигатор и ИИ
Умни светлини

Системата DIGITAL LIGHT, позната от новата S-класа, е налична като алтернатива. Технологията разрешава голям брой нови функционалности, да вземем за пример прожектиране на предупредителни знаци върху пътя начело. DIGITAL LIGHT има вграден модул с 3 извънредно мощни светодиода във всеки фар, чиято светлина е пречупена и ориентирана от 1,3 милиона микроогледала. Така резолюцията е повече от 2,6 милиона пиксела на транспортно средство, което обезпечава мъдро адаптиране на осветеността пред автомобила по отношение на преминаващите транспортни средства и пешеходци, изясняват от дистрибутора.

 Силвър Стар показа компактния Mercedes-Benz С-класа с цифров навигатор и ИИ
Последно потомство инфоразвлекателна система MBUX

С-класата е с нов състезателен интериор. Вертикалният сензорен екран с диагонал 30,2 см (11,9 инча) трансформира централната подпора в цифров център на автомобила. C-класата употребява последното потомство на инфоразвлекателна система Mercedes-Benz User Experience (MBUX), създадена у нас от Visteon България. Интериорът на автомобила е още по-дигитален и образован. " Хардуерът и софтуерът са надградени: брилянтните изображения на LCD екраните улесняват ръководството на автомобила и функционалностите за комфорт ", разясняват от Силвър Стар.

Дисплеят за лидера и медийният екран оферират изцяло естетическо преживяване. Информацията е показана по ясно структуриран метод. Навигацията на цялостен екран дава на лидера допустимо най-хубавите насоки по време на пътешестване посредством опцията за добавена действителност. В новия " Помощен режим " трафикът се демонстрира в действително време и се добавя с потребна информация и 3D аспект.

Електрифицирани мотори
Моделите от C-класата са с дизелови и бензинови мотори, които към този момент разчитат на вграден стартер-генератор (ISG) с 48-волтова бордова електрическа система за умна помощ при ниски обороти на мотора като мек хибрид от второ потомство. Мощността на моторите стартира от 204 конски сили, а 20 спомагателни дава интегрираният сред мотора и скоростната кутия електрически модул. Дизеловият модел C-300-d разполага с мощ до 265+20 конски сили, като компактният автомобил форсира от 0 до 100 км за 5,7 секунди. Трансмисията 9G-TRONIC е създадена в допълнение за адаптиране на ISG и е конфигурирана във всички модели на C-класата.

Цени
Цената на моделите от С-класата стартира от 88 200 лв. (с ДДС) за бензиновия С 200, като моделът се предлага със задно задвижване или със задвижване на четирите колела. При дизеловите версии базовият С 220 d е с цена 92 100 лв. (с ДДС), като серийното съоръжение включва LED High Performance фарове, MBUX с разширена функционалност, пакет Mercedes me connect с отдалечени услуги през мобилен телефон и набор от системи за сигурност и асистиране на лидера.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР