24 младежи са нанесли зверски побой над съученик в голямото

...
24 младежи са нанесли зверски побой над съученик в голямото
Коментари Харесай

Ново зверство в училище потресе България: 24 бият 1 ученик. Изпаднало е в безсъзнание

24 младежи са нанесли свиреп побой над съученик в огромното междучасие в пловдивската професионална гимназия по автотранспорт.

Пострадалото момче е изпаднало в безсъзнание и откарано в болница, написа Plovdiv24.bg.

Инцидентът тръгнал от класната стая на 8-б. Група младежи нахлули в помещението и почнали да се бъзикат с първокурсниците и да ги назовават „ зайци “. Битото момче им дало отговор за отбрана, а „ нашествениците “ излезли от стаята.

По-късно, в огромното междучасие, се засекли на двора. Там младежът се опитал да се извинява за думите си, само че почнали да го удрят с юмруци и ритници и го свалили на земята. Когато от носа му потекла кръв, побоят бил спрян.

Директорът на учебното заведение още през вчерашния ден е подал отчет за случая в РУО, а оттова са уведомили МОН. В рапорта се споделя, че вследствие на сборичкване едно момче е получило кръвотечение и му е оказана здравна помощ, сподели началникът на РУО Антоанета Пакова. Очаква се през днешния ден да се показа втори отчет.

По процедура шефът би трябвало да извърши следствие на случая и да предложи на педагогическия съвет какви наказания ще се наложат на побойниците.

За случая е известена и полицията. В Шесто районно управление (на МВР) се прави инспекция във връзка със сбиването сред възпитаници от пловдивска професионална гимназия.

По данни на родителите на 15-годишното момче, то няма съществени пострадвания, оказана му е здравна помощ. Изяснява се самоличността на причинителите на побоя, както и аргументите и събитията за пораждане на спора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР