24-кратният шампион на Австрия Аустрия (Виена) прати свой човек на

...
24-кратният шампион на Австрия Аустрия (Виена) прати свой човек на
Коментари Харесай

Австрийски гранд прати хора да гледат Йомов

24-кратният първенец на Австрия Аустрия (Виена) прати собствен човек на стадион " Васил Левски " за дуела сред ЦСКА и Зoря (Луганск).

Целта на неговото посещаване вероятно е била крилото на " алените " Георги Йомов.

Не е загадка, че " виолетовите " наблюдават към този момент 6 месеца национала, като даже техни хора гледаха някои контроли на столичния гранд в Австрия. След идването на Стойчо Младенов Йомов заигра още по-добре от предишния сезон.
 Георги Йомов: Гони ни поличба
Георги Йомов: Гони ни поличба

" Лош ден за нас "

До снощния дуел със Зоря той има отлични индикатори - 3 гола и 3 асистенции в 6 срещи в Първа лига, както и 2 попадения и една асистенция в 8 мача в Европа. Освен това внукът на легендата на Левски Тодор Барзов е корав титуляр и в националния тим.

Аустрия (Виена) е един от грандовете в страната, само че в последно време изживява тежки дни. Понастоящем " виолетовите " са 9-и от 12 клуба в австрийската Бундеслига и управлението на клуба е наясно, че ще се избави от изпадане единствено със сериозна селекция през зимата.

Не е загадка, че при трансфер на Йомов, огромен % ще отиде за Славия - клуба, от който той пристигна на " Армията ". В Аустрия (Виена) играе някогашният бек на " белите " Филип Антовски.
 ЦСКА загуби от Зоря (Луганск) с 0:1 в Лигата на конференциите
Слаб арбитър, подмината дузпа за ЦСКА и загуба от Зоря!

Австриецът изгони пресилено Тибо Вион в края на мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР