23-годишният Борислав Бахтарлиев, който загина в тежка катастрофа между мотор

...
23-годишният Борислав Бахтарлиев, който загина в тежка катастрофа между мотор
Коментари Харесай

България плаче! Загиналият 23-г. бъдещ полицай се оказа Борислав Бахтарлиев, а приятелката му…

23-годишният Борислав Бахтарлиев, който почина в тежка злополука сред мотор и лек автомобил, станала към 17:30 часа в петък на изхода на Петрич, се дипломирал преди дни в академията на Министерство на вътрешните работи и единствено след седмица е трябвало да стартира работа в полицията, написа struma.com.
Спътничката му – 21-годишната Виктория Воденичарска от Благоевград, курсант в Министерство на вътрешните работи академията, е с заплаха за живота, с голям брой контузии, настанена в болничното заведение в Петрич.
В обществената мрежа Facebook и към този миг не стопират да валят жалейки от потресени от нещастието близки и познати на младия Борислав.
Шофьор от Разлог, управлявал „ Мерцедес “ подхванал непозволена маневра противоположен завой и блъснал с предната си част идващия отсреща моторист. Сблъсъкът бил извънредно мощен. Борислав умрял на място, а момичето зад него е превозено в болница.
Пострадала е и жена, пътувала в мерцедеса. Шофьорът е тестван за алкохол и опиати, пробите са негативни.
Случилото се раздруса Петрич. Това не е първото пътно произшествие с жертва на това място, разясняват петричани и свързват тежката злополука с съдбовния петък 13-ти. За последните дни втора гибел на младеж в града. Преди дни млада жена блъсна с колата си пешеходец, наследник на семейство фермери – украинци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР