23-годишната Ийв Джобс съобщи в Инстаграм, е подписала договор с

...
23-годишната Ийв Джобс съобщи в Инстаграм, е подписала договор с
Коментари Харесай

Какво става с най-малката дъщеря на Стив Джобс

23-годишната Ийв Джобс заяви в Инстаграм, е подписала контракт с организация, която съставлява модели. Тя е най-младата щерка на милиардера Стив Джобс, който умря през 2011 година

Младата жена направи дебюта си като модел през декември 2020 година, когато се включи в рекламната акция на „ Glossier “, тъй че идната стъпка към професионални изяви на стилния подиум не изненадваща.

Ийв е третото дете на софтуерния талант и бизнесдамата Лорийн Пауъл. Тя се ражда през май 1998 година и е единствено на 13 години, когато татко ѝ умира от рак. Тя има по-големи брат и сестра, както и полусестра, която остава непризната от милиардера (въпреки ДНК тест, който потвърждава бащинството му).

Приживе Стив Джобс е споделял, че има вяра в натрупването на персонално благосъстояние и е възпитал децата си по този метод. След гибелта му децата му получават милиони в завещание, само че общата сума е дребна част от цялото благосъстояние на бизнесмена.

Вещи от времето на раждането на софтуерната компания " Епъл ", домашните компютри и видео игрите се оферират на търг до 17 март, заяви Ройтерс.

Водещият лот на търга  " Революцията на Стив Джобс: Енгелбарт, Атари и Епъл "  е чек от юли 1976 година, подписан от създателите на " Епъл " Стив Джобс и Стив Возняк, с който заплащат 3430 щатски $ за елементи за компютъра " Епъл 1 ".

" Това е от времето, когато нямат вложители ", изясни Боби Ливингстън, изпълнителен вицепрезидент на аукционна къща " Ар Ар Окшънс ", която провежда търга. " Чекът е подписан от двамата, тъй като такива са разпоредбите посред им - за всеки разход над 1000 $ би трябвало и двамата да са съгласни и това е доказателството ".

На търга се оферират доста предмети, свързани с Джобс, измежду които негови снимки от гимназията и формулярът, който е попълнил, когато кандидатства за работа в " Атари " и който се предлага и като незаместим токен.

" Стив не е подписвал доста неща. Не е обичал да подписва предмети. Затова подписът му е необичайност. Всъщност това е един от дребното подписи, от които колекционерите се интересуват. Всеки път, когато се появи нещо, подписано от Стив, се продава за доста пари ", сподели Стивън Леви, редактор в сп. " Уайърд ".

От аукционната къща споделиха, че лотовете, измежду които и монета от една от първите машини на " Атари " за видеоиграта " Понг ", както и компютърна мишка на Дългас Енгелбарт от 60-те години, са част от описа за компютърната история.

" Тези компютри и видеоигри са по този начин специфични, тъй като са прототипи и доста ранни модели, които се намират мъчно. Тези предмети пристигнаха при нас от хора от Силициевата котловина, били там по времето, когато стартира цялата тази компютърна гражданска война ", сподели Ливингстън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР