23-годишен млад мъж от Айтос преди няколко часа по спешност

...
23-годишен млад мъж от Айтос преди няколко часа по спешност
Коментари Харесай

Жестока агресия! Невиждан бой в центъра на Айтос, 23-годишно момче е с потрошен череп

23-годишен млад мъж от Айтос преди няколко часа по неотложност бе превозен във Варна, откакто положението му внезапно се утежни. Той бе настанен в бургаска болница от неделя сутринта, след свиреп побой в центъра на Айтос, в самата градска градина, наоколо до дискотеката, написа Флагман.

За случая до този миг не се знаеше нищо, само че цяло знамение е, че не е приключил с летален край.

Н.С. от Айтос бил с другари в дискотеката в събота против неделя вечерта. Инцидентът настъпил към 3 часа след среднощ. До този миг не са известни аргументите за мелето, само че съгласно източници потърпевшият и няколкото момчета, които са го нападнали, не се познавали.

Н.С. е нападнат край дискотеката от най-малко 4 лица. Те са го свалили на земята с един удар, след което почнали да постановат. Установен е подбудителят и най-активният в мелето, който безусловно бил като озверял с особена свирепост. Става въпрос за различен млад мъж от Айтос с букви Хр.П.

Съдебно-медицинската експертиза на потърпевшия е открила, че е със строшаване на лицевите кости на черепа вляво и вдясно, строшен нос и голям брой други контузии. Деянието към този момент е квалифицирано като междинна телесна щета, само че нищо чудно да претърпи преквалификация, поради влошеното здраве на пребития.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР