22- рият мач за ЦСКА 1948 и Локомотив София ще

...
22- рият мач за ЦСКА 1948 и Локомотив София ще
Коментари Харесай

Локо срещу “Армейците”

22- рият мач за ЦСКА 1948 и Локомотив София ще се организира през днешния ден на efbet  лигата. Отборите демонстрираха добър резултат през есента, само че не се показаха добре на пролетния полусезон. ЦСКА 1948  ще са посетители на Локомотив.

За Локомотив загуби на последните си 7 турнирни срещи. Това, обаче не попречи на притежателят Иван Василев да поддържа треньора Станислав Генчев. Той през вчерашния ден сподели, че е удовлетворен от работата на треньора. По този метод разгласи, че няма да го смени.
-->
Футболистите на Локомотив нямат осъдени футболисти и ще дадат всичко допустимо да се показват добре против ЦСКА. Те ще създадат опит да се завърнат в топ 6 на лигата.

Наставникът на ЦСКА 1948- Тодор Янчев осъществя 2 победи от първите три мача отпред на тима, само че тимът към момента не  е на нивото, което имаше през есента. Мачът няма да бъде от лесните за ЦСКА, защото Локомотив се потвърди на няколко пъти през сезона.

На мача няма да участват двама футболисти- Алекс Колев(контузен) и Реян Даскалов (изгонен при домакинска победа над Арда).

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР