22 жени ще се борят за вниманието и сърцето на

...
22 жени ще се борят за вниманието и сърцето на
Коментари Харесай

Ето коя е жената, разбила сърцето на Ергена

22 дами ще се борят за вниманието и сърцето на Ергена Виктор Стоянов. Оказва се обаче, че то е било разрушено напълно неотдавна от една русокоса хубавица. Коя е тя?



В едно от интервютата 31-годишният софиянец показа, постоянно се е считал за обаятелен и в никакъв случай не е имал проблеми с дамите.



"От дребен се имам за хубав. Не съм имал проблем с външния си тип и самочувствие. Винаги ми е било преимущество, само че доста хора ме мислят за неприятен човек, надут и недодялан. Това е поради външния ми тип ".

Оказва се обаче, че преди да влезе в предаването, Виктор е имал дългогодишна връзка с фитнес инструкторката Христиана Парова.

Двамата са се срещнали в залата и са се радвали на постоянна обич в продължение на повече от 6 години. Последните им общи фотоси в обществените мрежи са от края на 2020 година. Христиана има 10-годишен наследник от предходната си половинка. Виктор сполучливо се е справял с развъждането на момчето и тримата са били напълно като семейство, написа България Днес.

На една от фотосите Виктор назовава Христиана "Моята лейди ".

Не е ясно какво е довело до разрива сред двамата. Малко преди старта на предаването, от екипа прецизираха, че Виктор в действителност е имал връзка, само че тя е завършила малко преди да стартират фотосите на риалитото.

Любопитен е фактът, че спечелилият не взема парична премия - неговата премия ще бъде сърцето на определената в хода на предаването жена. А дали двамата ще стигнат до брак, зависи единствено от флуидите посред им.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР