22-годишният Дарин Лазаров, който е в неизвестност от 6 дни,

...
22-годишният Дарин Лазаров, който е в неизвестност от 6 дни,
Коментари Харесай

Намерили колата и телефона на изчезналия Дарин, но от него няма следи

22-годишният Дарин Лазаров, който е в неопределеност от 6 дни, е бил студент в Академията на Министерство на вътрешните работи. Оставали са му 3 изпита, с цел да приключи годината. Колата и телефонът му са открити, само че от младежа няма и диря. Това заяви пред Нова телевизия майката Тони Лазарова.

 22-годишен мъж изчезна безследно от София Виж още

По думите й, автомобилът " Алфа Ромео " е открит в региона на Околовръстния път на София. Тя обаче не посочи в коя права. В колата не е имало следи от принуждение.

Тони Лазарова приканва всички, които имат някаква информация за детето й да се свържат с полицията. Момчето е в неопределеност от 27 август. От тогава е изключен телефона му и никой не се е свързвал с него. Дарин тръгнал с колата си - тъмносиня “Алфа ромео ”, и повече не се върнал. Автомобилът му е видян за последно към 12 ч в региона на околовръстното шосе в София, покрай отбивката за “Драгалевци ”. Оттам следите му се губят.

Майката описа, че вечерта преди изгубването си Дарин е бил на другарска среща в Самоков .

„ След това допускаме, че е тръгнал към София. Смятаме, че към оня миг е бил самичък. На срещата не е посочил нападателно, комплицирано или смущаващо държание ”, обясни още Лазарова.

Денят преди да изчезне студентът се е свързал с приятелката си, купил и е бонбони.

„ Той ми описа за това. Правил си е проекти и за деня, в който е липсващ. След като някой изчезне, това значи, че или е някъде срещу волята си, или нещо се е случило с него “, добавя Тони Лазарова.

„ Потърсихме на всички места в Самоков и в региона на София. Тъй като столицата е огромна, се насочваме към места, на които последно е видяна колата му. Никой не знае накъде се е насочил. Издирва се на всяко едно място ”, сподели още тя.

Майката изясни, че не е усетила нещо, което да я тормози. Посочи, че до момента момчето в никакъв случай не е изчезвало.

„ Не знаем към кой миг къде може да е отишъл. Работим ние, както и органите на Министерство на вътрешните работи, по всяка една версия, тъй като може да е някъде срещу лична воля или да е някъде, където да се губи цялата диря ”, сподели Лазарова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР