22-годишен неправоспособен водач на лек автомобил от село Радомирци е

...
22-годишен неправоспособен водач на лек автомобил от село Радомирци е
Коментари Харесай

22-годишен пиян и без книжка рани трима в катастрофа

22-годишен недееспособен лидер на лек автомобил от село Радомирци е потърпевш при злополука при шофиране в нетрезво положение, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Плевен.

На 5 март 2019 е станала злополука на пътния сектор село Радомирци - село Рупци. Несъобразена скорост и шофиране в нетрезво положение са аргументите за пътния случай.

Неправоспособния лидер на лек автомобил „ Мерцедес “ – 22-годишен, от село Радомирци, при придвижване в посока село Рупци на ляв завой е изгубил надзор над ръководството. Автомобилът е излязъл в ляво по посока на придвижването си. При случая са потърпевши пасажери в колата – 28-годишен от Червен бряг е с фрактура на едно ребро, 26-годишен от село Буковлък и 15-годишен от село Радомирци са с леки пострадвания. На лидера и тримата му спътници е оказана здравна помощ и са освободени за домашно лекуване.

От осъществената инспекция за алкохол с техническо средство „ дрегер-7510 " е открито, че 22-годишният е зад кормилото с централизация на алкохол 1,78 промила. Издаден е ваучър за здравно проучване. Проверка е изяснила, че е недееспособен. По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушение. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Червен бряг и продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР