21 участници, сред които известни личности, чужденци и емигранти, влизат

...
21 участници, сред които известни личности, чужденци и емигранти, влизат
Коментари Харесай

„Фермата“ стартира от нулата

21 участници, измежду които известни персони, чужденци и емигранти, влизат в най-екстремния сезон на „ Фермата “, който стартира на 10 септември по bTV. В трети сезон шоуто ги посреща с предизвикването да изградят живота си изначало. Ферма на процедура няма, а първата задача на героите е да построят сами мястото си за живеене. Те няма да разполагат с никакви улеснения на цивилизацията - вода, ток и връзки и ще би трябвало със знанията и уменията си да градят всичко от нулата. Голямата загадка на „ Фермата ” бе разкрита през днешния ден от продуцентите на предаването. Темата на идния сезон „ Ново начало “ е в унисон със международната наклонност, която набира все по-голяма известност – завръщането към природата, устойчивия метод на живот и понижаване на потреблението и замърсяването.

„ Ще запазим романтиката на първия сезон, патриотизма на втория сезон и ще се опитаме да пренесем всичко това на територията на актуалния свят. В сегашното ще ни е мъчно да оцелеем, в случай че продължаваме със същия ритъм, със свръхконсумацията, със замърсяването. Затова „ Ново начало “ има задача - да предложи модел и на фенове, и на участници, по какъв начин да изправим стореното зло и да се научим да живеем в актуалния свят с по-малко, само че по-качествено “, заяви водещият и продуцент на „ Фермата “ Андрей Арнаудов.

„ Фермата “ ще бъде единственият ни праймтайм план от септември до декември тази година. Нещо повече, „ Фермата “ ще бъде предавана не пет, а шест пъти в седмицата - от неделя до петък, като залагаме на към този момент изпитаната формула от седмични епизоди по 90 минути и вълнуващи неделни дуели. По този метод подсигуряваме на фена последователност на програмата и имаме вяра, че шоуто е неповторимо и ще реализира решителен триумф “, заяви пред публицисти основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала. Той добави, че „ Фермата “ е една от най-интригуващите и смислени шоу стратегии, предавани от български ефирен канал. „ bTV следва своята социална отговорност и по тази причина залага на предаване като „ Фермата “, сподели още Скала.

Пресконференцията за новия сезон на „ Фермата “ се организира на едно от най-важните места за формата - Арената за дуели, където всяка неделя ще се взема решение ориста на участниците – кой отпада и кой продължава в шоуто.

„ Има едни безконечни тематики, които са значими за всички - значимостта на фамилията, постигането на баланс сред работата и фамилията и истината, че човек би трябвало да се научи да търси повече усмивките на тези, които го чакат у дома. Това са значимите тематики и за „ Фермата “. Това е предаването, което може да гледате с вашите деца, без да се притеснявате. Ще чуят скъпи послания, които ще им

оказват помощ да се изградят като характери ”, разяснява основният редактор на формата Ники Николов. Той добави, че изобретение в сезона ще бъде включването на тематични въпроси, свързани с българската история в дуелите.

Новият детайл в игрите е обвързван с една група участници – така наречен нови българи – чужденци, родени отвън България, само че припознали страната ни като татковина. „ Една от участничките е македонка, която се усеща българка и ще бръкне доста надълбоко в раната на тези връзки. Тя прави доста смели неща, за които ще бъде подложена на критика, там където е родена “, съобщи Андрей Арнаудов.

„ Фермата “ ще бъде единственото риалити шоу в България, за което е композирана и записана истинска музика. Саундтракът на „ Ново начало “ е дело на българската етно група „ Оратница “. Музиката, която „ Оратница “ основават за „ Фермата “ 3, е въодушевена от българските музикални обичаи и районни фолклорни детайли. 

„ Фермата “ 3 ще има и свое неповторимо наличие във Viber, където почитателите ще могат да смъкват гратис първия у нас анимиран и озвучен стикер пакет. Шеговитите стикери са създадени особено за предаването и ще бъдат пуснати след старта на шоуто на 10 септември.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР