21 лица са с повдигнати обвинения за различни престъпления, свързани

...
21 лица са с повдигнати обвинения за различни престъпления, свързани
Коментари Харесай

21 лица са с повдигнати обвинения след aкция „Бяло“

21 лица са с повдигнати обвинявания за разнообразни закононарушения, свързани с наркотични субстанции по време на акция „ Бяло “, провеждаща се в област Бургас през последните 24 часа.

Данните от интервенцията оповестиха пред медиите прокурор Георги Чинев - административен началник на Окръжна прокуратура-Бургас и старши комисар Калоян Калоянов - шеф на ОД на МВР-Бургас. Те показаха, че закононарушенията, по които има привлечени към наказателна отговорност лица са – държане на наркотични субстанции, държане за разпространяване на наркотични субстанции и разпространяване на наркотични субстанции. Общият брой на формираните досъдебни производства е 15, като 14 от тях са бързи. Наблюдаващите прокурори са задържали за период до 72 часа две лица, разясниха от държавното обвиняване.

По време на взаимната профилирана интервенция са открити разнообразни типове наркотични субстанции – марихуана, синтетични опиати, дизайнерска дрога и метамфетамин. Те са открити на адреси в два бургаски жилищни комплекса, както и в жилище в община Несебър. Част от наркотичните субстанции са открити в тайник на стена, както и в калъфи за очила.



Прави усещане, че обвинените държат в себе си дребни количества наркотични субстанции, целейки да минимизират вредите при възможен арест.  Обявените резултати от интервенцията са междинни, като дейностите на прокуратурата и полицията не престават. Акцентът е подложен върху регионите на учебните заведения и питейните заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР