21-годишната Габриела Жиракова от Прага винаги е мечтала да бъде

...
21-годишната Габриела Жиракова от Прага винаги е мечтала да бъде
Коментари Харесай

Ето как изглежда момичето, похарчило 45 000 долара, за да бъде Барби

21-годишната Габриела Жиракова от Прага постоянно е мечтала да бъде принцеса. " Първата чешка Барби " от детството се стреми да бъде като героините от обичаните си анимационни филми. Още доста млада тя стартира да боядисва косата си и да употребява козметика.

До 17-годишна възраст Габриела икономисва парите, които печели с пеене, а по-късно ги влага в първата си интервенция. Момичето усили гърдите си неколкократно.

" На седем години разбрах, че ще е мъчно в миналото да стана същинска принцеса с аристократични трофеи, по тази причина си споделих, че ще стана принцеса по собствен метод. Започнах да се изучавам да пея и печелех вокални и актьорски надпревари като последователно станах известна ", признава Габриела.
                             

Освен това русокоската постоянно си инжектира филъри в региона на устните и челюстта, както и ботокс за унищожаване на мимическите бръчки от челото. Всичко това ѝ коства най-малко 45 000 $.

Миналата година лекарите направиха втората интервенция на героинята от нашия материал, с цел да усилят размера на гърдите ѝ до колосална J-образна форма. Удоволствието не е на ниска цена, то коства на момичето повече от 7747 $. 

" Винаги съм обичала принцесите и от дребна знаех, че положителният външен тип е значим за всяка съумяла жена, която желае да си откри принц ", споделя русокоската.

Габриела признава, че постоянно е била захласната от хубостта. Нейната цел е да стимулира девойките по света да осъществят фантазиите си. Всичко това ѝ е хрумнало на младини. Поради подигравките на съучениците, бъдещата Барби решила да потвърди на всички, че ще реализира мечтаните висоти и ще може да въодушеви другите.
                             

" Бях жертва на тежък тормоз в началното учебно заведение, който стигна дотам, че на девет години желаех да се самоубия. Пластичната хирургия несъмнено не избави живота ми, само че околните ми и вътрешната ми мощ го направиха. Искам да основа и развия фонд, който ще оказва помощ на деца, страдащи от тормоз против системата, която сега не е в положение да ги отбрани “, споделя Барби в изявление.

Освен това момичето възнамерява да стане известна певица и актриса. Тя непрестанно надгражда своите умения. Крайната цел на Габриела е да продаде Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

" Не отхвърлям, че куклата Барби е огромно ентусиазъм за мен, само че това е освен това от нейния външен тип. Основно се въодушевявам от това, което тя изобразява ", споделя Габриела.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР