21-годишната Елена Данова от Кричим обича да пее, занимава се

...
21-годишната Елена Данова от Кричим обича да пее, занимава се
Коментари Харесай

Мис Вселена България 2021: За мен е чест да представя страна...

21-годишната Елена Данова от Кричим обича да пее, занимава се с актьорско майсторство и мода, в новата си роля ще показа страната ни в Израел.

Елена Данова е новата Мис Вселена България 2021. Тя бе определена след онлайн кастинг измежду 48 утвърдени кандидатури на девойки от цялата страна.

Елена от Кричим е на 21 година, в този момент е студентка в Софийския университет със компетентност “Връзки с обществеността”. Владее британски и немски език.

В новата си роля на Мис Вселена България 2021 Елена Данова ще показа страната ни на най-престижния интернационален конкурс за хубост - “Мис Вселена 2021”, чийто край ще се организира на 12 декември в Айлат, Израел. Всички участнички би трябвало наложително да се имунизират.

" За мен е чест да показва България в тази конкуренция. Благодаря на организация " Бок остарял Моделс " за това предизвикателство ", съобщи за " Марица " Елена.

В свободното си време тя обича да пее, занимава се с актьорско майсторство и мода. Любимата й актриса е Стоянка Мутафова, имала е опция да я види приживе. Тогава Госпожа стихийно злополучие й написа в автобиографичната си книга да продължи да следва фантазиите си.

Кметът на Кричим Атанас Калчев също поздрави победителката.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР