2022-ра започва с двамата най-популярни детективи в ТВ дома на

...
2022-ра започва с двамата най-популярни детективи в ТВ дома на
Коментари Харесай

Пет факта за Криминалните случаи на Мърдок на Epic Drama, които може би не знаете

2022-ра стартира с двамата най-популярни детективи в ТВ дома на епичната драма - – „ Ендевър “ се завръща с последния си 8-ми сезон на 7 февруари, понеделник, а „ Криминалните случаи на Мърдок “ сезон 14 дебютира на 17 януари, понеделник .

И двете поредици идват с нови безредици за феновете на мистериозни случаи и ексцентрични детективи, този път, обаче – и с персонални проблеми.

Докато Мърдок ще се натъкне на член от фамилията, за който до момента не е подозирал, Ендевър ще утежни връзките си с Търздей поради непростителен пропуск, позволен заради персонални грижи. Колкото и да е необикновено, животът на ТВ любимците ви в ера продължава да се усложнява, а ние събираме някои забавни, само че може би не по този начин известни обстоятелства за две от най-успешните детективски поредици в ТВ историята.



 

„ Криминалните случаи на Мърдок “ – 14-ти сезон е с Epic Drama премиера на 17 януари

Поредицата по книгите на Морийн Дженингс, дебютира на 20 януари 2008 година по канадския ТВ канал Citytv, което значи, че чества 14 години в ефир идната седмица. Преди сериала са правени три кино лентата, в които ролята на Мърдок се извършва от Питър Аутърбридж. Сериалът все още има обща 15 сезона и 229 епизода и се гледа в над 100 страни.

Според Яник Бисон , който несъмнено в никакъв случай повече няма да асоциират с различен персонаж с изключение на Детектив Уилям Мърдок, тайната на голямата известност на сериала е в това, че е сполучлива комбинация от романтика, интриги, загадки, просвета, откачени изобретения и спорадични появи на някои исторически фигури, само че най-важното е, че никой не се взема прекомерно насериозно. Макар и от време на време да засягат тежки тематики, напрежението постоянно бива разсеяно с комични моменти.



 

Яник не обича да сменя облеклата си. За всеки сезон открива по нещо, което в действителност харесва – даже и да е единствено чифт панталони – и носи единствено него. Да, обича да носи униформата си вкъщи, което влудява фамилията му, само че те не съумяват да го убедят да употребява по-разнообразен театрален дрешник.

Хелене Джой, която е в ролята на Джулия Огдън, прекарва множеството от времето си в над 200-те епизода на „ Криминалните случаи на Мърдок “, заради което съвсем няма участия в други функции. Тя, обаче, има и други ползи – Джой има позволение за сътрудник на недвижими парцели и даже действително взе участие в продажба на няколко парцела, което й носи не малко доходи. 



 

Яник Бисон пък като цяло не е огромен кинофен и не гледа доста сериали. Обича да кара ски и кара колело, както и да прави всякакви ремонти из къщи, в действителност персонално е реновирал всичките фамилни парцели.

 

Криминалните случаи на Мърдок по Epic Drama - сезон 14



                Очаквайте продължение…



 

Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, както и във видеотеката на Булсатком, в мрежата на А1 България на DTH 60, DTV (кабелна) 214, IPTV (Premium) 201, във видеотеката на Vivacom и на VIVACOM EON TV.

За програмата на Epic Drama канала посетете Следете и и.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР