2022 година отмина и то с доста спортни емоции, свързани

...
2022 година отмина и то с доста спортни емоции, свързани
Коментари Харесай

Най-добрите спортни мемета за 2022 година

2022 година отмина и то с много спортни страсти, свързани най-много с футбола. Феновете и зевзеците обичат да се майтапят, а интернет пространството от дълго време е свободна зона за такива, които желаят да демонстират своите истински хрумвания.

Предлагаме ви част от най-запомнящите се моменти, само че ще стартираме с основното събитие в международния футбол за цялата 2022 година - успеха на Аржентина на Мондиала в Катар.

Меси, който подвигна шампионския трофей, облечен в катарската национална мантия " бишт ", стана мотив за меме - той беше съпоставен с Хари Потър. Наистина наподобява като вълшебна тога.





Скандалната поява на терена след последния съдийски сигнал на известния турски готвач Нусрет Гьокче също беше разиграна. Salt Bae се кара на новия международен първенец.





Вайръл фотографията - шахматният дуел на Меси и Роналдо се трансформира в печален празник за един и за успех за различен.





Нова версия на японското знаме след гола на Япония против Испания, изхвърлил Германия от Световната купа в Катар - всичко се взема решение с милиметри.



Индивидуални оценки за Световната купа в паралелна галактика.



Котката, изгонена от пресаташето на Бразилия на конференцията, нямаше по какъв начин да не се трансформира в воин на меме. Преди мача мнозина се надяваха, че Хърватия ще изхвърли Селесао от шампионата, с цел да разгласяват такава фотография.









Националният тим на Германия имаше може би най-значимото събитие през годината. Мнозина считат, че това е главната причина за безславното отпадане на Бундестима от Световната купа. Естествено, тя беше осмивана по всички вероятни способи.

Японските почитатели включиха немския жест в насмешка в обществените мрежи.



Обратно към клубния футбол. Голямата вест на зимата е прекосяването на Кристиано Роналдо в Ал Насър. В арабската страна е разумно да се употребява новият празник.

А ето и тактиката на Реал Мадрид след победната акция в Шампионската лига. Най-важното е, че тя работи безотказно.





Една епична фотография на Карло Анчелоти с пура беше главният акцент на предишния май. По-долу е Карло и неговите " пепелници ".



След като се реалокира в Неапол, Хвича Кварацхелия се прочу, само че произнасянето на семейството му в Европа е цяло търсене, сходно на абракадабра за Wi-Fi връзка. " Паролата е на гърба на рутера ".



Новата емблема на Барселона след следващото отпадане от Шампионската лига и продължаването в Лига Европа.



Трансферите на Манчестър Юнайтед от Реал Мадрид припомнят на преместването на мадридските митове в старешки дом.



Така Паоло Дибала беше посрещнат в Рим след прекосяването си в Рома. Президентите на Съединени американски щати биха завидели.



Ето по какъв начин почитателите на Ман Сити видяха прехвърлянето на Джак Грийлиш.



Най-добрият трансфер на Зидан в историята е връчването на " Златната топка " на Карим Бензема.



Ето по какъв начин почитателите на Рубин в този момент реагират на Леонид Слуцкий, с който клубът изпадна.



Представяне на новия треньор на Спартак Гийермо Абаскал преди началото на сезона.



И главното меме на Спартак за есента - артистът Дмитрий Назаров организира обред, който оказва помощ на Спартак да завоюва дербито с ЦСКА Москва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР