2021-а идва с надежда за една по-добра и здрава година.

...
2021-а идва с надежда за една по-добра и здрава година.
Коментари Харесай

Топ 8 в модата 2021

2021-а идва с вяра за една по-добра и здрава година. Време е да свалим пижамите, да се раздвижим, да внесем повече цветове в градероба и повече искра измежду гримовете си. Един забавен непряк резултат от пандемията е, че някои дизайнери се въздържаха от нормалните си опити и чудатост. Вместо това съгласно " Vogue " приоритет бе практичността. Но дали това ще е по този начин и през новата година? Вижте стилните тендеции, които ще са настоящи през 2021-а.

Прозрачни дантели

Плътните и дебели облекла от зимата ще сменяем с леки облекла на пластове напролет. Дизайнерите на " Dior " смесват транспарантни детайли, които едвам допират основата, с цел да й придадат малко компактност. " Fashionista " поучават да се нaслояват обособени части. Така се придава тайнственост на тоалета, а границите сред горни и бельо се размива. 

Рамене и подплънки

" Balenciaga " залага на дръзки кройки в региона на раменете през 2021-а. Луксозната фешън къща сподели доста тоалети с изпъкнали плещи по време на Парижката седмица на модата през март. Много други марки също опитаха с концепцията. " Високите рамене не са оригиналност, само че и не изчезват ", разясняват от " Vogue ". 

Ресни

Дългите ресни ще се завърнат тази година. Не само ресни при тъканите, само че и в косата. Просто ще се въртим и те ще се въртят към нас. 

Принтове  " направи си самичък "

Застояването у дома докара до това доста хора сами да решат да преобразяват облеклата си - къде от досада, къде от предпочитание да са по-различни с нещо. Боядисването на тъкани с текстилни бои при които се получава резултат на петна ще бъде настояща наклонност през 2021-а. Цветната наклонност е известна от известно време, само че е избрана и от някои от големите дизайнери, които я придвижват в последните си сбирки. " От кафтани до макси рокли, суитшъни и деним, тези модели, са въодушевени от всеки цвят на дъгата ", разясняват от " Harper`s Bazzar ".

Пастелни тонове

Ако предпочитате пастелните и бонбонени цветове, то 2021-а ще е вашата година. " Тези цветове, въодушевени от сорбето, са идеалният вид за лятото и дават отговор на огромно многообразие в тена на кожата в същото време на годината ", отбелязва " The Trend Spotter ". Костюми в ментово зелено или тренчкоти в нежна лавандула - или най-добре и двете по едно и също време. Това ще бъде един от най-елегантните стилове за идните сезони. 

Мрежи

Тези мрежи не са с цел да ви стоплят, те служат за по-висша цел - приятност за очите. Стела Маккартни употребява този детайл извънредно постоянно. Дори го удвоява като обавя и ресни.

Голо тяло

" Никога не е неприятна концепция да покажете малко повече плът... на инцидентен принцип ", съобщи Кристина Агилера през 2002-а. Дали обществото се разсънва за тези нейни думи? Или дизайнерите просто нямат задоволително плат? Всъщност няма значение. Но 2021-а несъмнено идва с това течение - голи елементи от тялото, които да са на показ.  " Показването на кожа с мярка е съвсем нужда, както носенето на топли облекла в студените месеци ", показват от " Marie Claire ", предава bTV. Дизайнери като " Prada " също откриха способи да разкрият повече плътта по непредвидени способи.

Ковид аксесоари

Модна къща " Kenzo ", чийто създател почина през 2020-а от ковид, показа огромен брой тоалети, които покриваха лицето, а от време на време и цялото тяло. Това може и да не е е било повлияно от Ковид, само че тези аксесоари по този начин или другояче ще обезпечат отбрана против вируса. Темата за общественото разграничаване несъмнено се усеща и в модата. Другата огромна наклонност, повлияна от ковид, несъмнено, ще продължат да бъдат стилните маски за лице.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР