2000 потребители у нас оцениха високото качество на 5G ULTRA

...
2000 потребители у нас оцениха високото качество на 5G ULTRA
Коментари Харесай

5G ULTRA и мобилните планове Unlimited на A1 са „Продукт на годината 2022“

2000 консуматори у нас оцениха високото качество на 5G ULTRA и проектите Unlimited в национално представително изследване, извършено от Nielsen International
Мрежата от пето потомство на А1 и мобилните проекти бяха отличени от влиятелния интернационален конкурс. Наградата беше присъдена въз основата на резултати от национално представително изследване, извършено от Nielsen International измежду 2000 консуматори в България, и проби на скоростта и ниското времезакъснение на 5G ULTRA.

Стартираната през ноември 2020 година 5G ULTRA е първата същинска мрежа с 5G съоръжение и честоти в България, която предлага гигабитови скорости. С нея А1 предлага 5G покритие на потребителите в над 180 обитаеми места и курорта. Достъп до 5G ULTRA е включен във всички цени Unlimited и ONE за първите 5 месеца, а за Unlimited Ultra за целия интервал. През летните месеци на 2022 година А1 направи достъпа до 5G ULTRA още по-лесен и наличен за своите клиенти, като го даде за всички клиенти на мобилна абонаментна услуга. За да могат повече консуматори в страната да се възползват от преимуществата на новото потомство мобилни връзки, А1 предлага над 40 модела 5G ULTRA-съвместими устройства и услугата за домакински интернет по мобилна мрежа - 5G Net Box.

„ Нашата 5G ULTRA мрежа от ново потомство е удостоверение на софтуерно ни водачество, само че и израз на уговорката на А1 да прави цифровия метод на живот все по-достъпен посредством технологиите. 5G не значи единствено по-високи скорости. Мрежите от ново потомство ще основат поредност от развития, които ще трансформират живота ни. Отличието от международно приет конкурс като „ Продукт на годината “ ни носи доста наслада, горделивост и задоволство, тъй като то показва мнението на хиляди консуматори в страната. Поредното самопризнание за 5G ULTRA обаче е и мощен тласък да продължаваме да се развиваме и да не пестим сила, старания и средства в осъществяване на най-важната задача – да даваме сила на цифровия метод на живот във всички негови измерения. “, разяснява Симеон Донев, член на Управителния съвет и старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България.

„ Продукт на годината “ е най-голямата международна премия за нововъведения в артикули и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът се организира допълнително от 45 страни на всички континенти. В състезанието вземат участие потребителски артикули или услуги, които оферират иновация в своята категория, и са стартирани на пазара през последните 24 месеца. Победителите в категориите се дефинират на база национално представително проучване, провеждано от Nielsen International. В България състезанието се организира от 2017 година с непрекъснато възходящ брой участници. В актуалното издание се съревноваваха компании в 12 категории. Други две нововъведения на А1 – цифровият портфейл A1 Wallet и интерактивната телевизионна платформа Xplore TV завоюваха първи места в своите категории през 2020 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР