20-кратният победител в турнири от Големия Шлем Рафаел Надал притесни

...
20-кратният победител в турнири от Големия Шлем Рафаел Надал притесни
Коментари Харесай

Контузията на Рафа продължава да го тормози дни преди Australian Open

20-кратният победител в шампионати от Големия Шлем Рафаел Надал тормози много от последователите си по-малко от седмица преди началото на Australian Open.

След като през вчерашния ден Матадора от Манакор не игра на ATP Cup за Испания против Гърция поради болки гърба, през днешния ден стана ясно, че контузията му не е отшумяла.

По стратегия испанците трябваше да се изправят против гърците през утрешния ден, само че поради позитивна проба на чиновник в един от хотелите, където са настанени играчите, целият график за четвъртък пропадна.

Големият печеливш в тази ситуация може да се окаже точно Рафа, който ще има още време, с цел да се възвърне изцяло и да излезе против Стефанос Циципас, когато изискванията и уредниците го разрешат.

"Не съм достатъно добре, с цел да играя на следващия ден ", бе късият коментар на олипмпийския първенец от Пекин.

Дори да не успее да се оправи в точния момент за конфликта с южните ни съседи, в случай че иберийците победят, то Надал би могъл да се включи за 1/2-финалите, в случай че физическото му положение се е подобрило.

Всичко това се случва 5 дни преди старта на Откритото състезание на Австралия, където 13-кратният отличник от "Ролан Гарос " подвигна трофея "Норман Брукс " през 2009-та година.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР