20 хиляди лева парична гаранция за Вълчо Арабаджиев, Румелия Кирилова

...
20 хиляди лева парична гаранция за Вълчо Арабаджиев, Румелия Кирилова
Коментари Харесай

Съдът освободи Вълчо Арабаджиев срещу 20 хил. лв. гаранция

20 хиляди лв. парична гаранция за Вълчо Арабаджиев, Румелия Кирилова и Елена Караянчева, арестувани за 72 часа при спецакцията в петък, в парцели на семейството в София и Пловдив.
10 млн. лева в брой и първокласен автопарк – какво иззеха от парцелите на Арабаджиеви (СНИМКИ и ВИДЕО) Синът на предприемача Ветко Арабаджиев е арестуван за пране на пари
Червена бюлетина към този момент е издадена за Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Според профилирания углавен съд няма заплаха тримата арестувани да се укрият и да извършат ново закононарушение. Съдът се стимулира, че през по-голямата част от живота си Вълчо Арабаджиев е живял отвън България и може да се допусне, че не може да знае какъв в произходът на парите на родителите му, които той е държал в банкови касети.
Спецпрокуратурата проверява Ветко Арабаджиев, синът му Вълчо е арестуван (ОБНОВЕНА) До момента са задържани към 10-ина души в границите на спецакцията в хотелите „ Маринела ” и „ Марица ”
Също по този начин съдът одобри, че през последните години Ветко и Маринела Арабаджиеви са внасяли налози надвишаващи в пъти конфискуваната при акцията сума.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР