20-годишният Николай Ковачев се правеше на Пабло Ескобар от бургаския

...
20-годишният Николай Ковачев се правеше на Пабло Ескобар от бургаския
Коментари Харесай

НАРКОУДАР! Николай се правеше на Пабло Ескобар, щракнаха му белезници пред мама и тати

20-годишният Николай Ковачев се правеше на Пабло Ескобар от бургаския ж. к. „ Възраждане “, само че крепко загази. Младият мъж, който живее с родителите си в фамилно жилище на ул. „ Патриарх Евтимий “, изкарвал някой лев с разпространяване на марихуана. Той обаче не показал здрав разсъдък и държал стоката си в жилището на майка си и татко си. Така през вчерашния ден чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас нахлули изведнъж и стреснали фамилията, предава Флагман.

Оказало се, че те следили Николай в продължение на месец и имали сигнали, че популяризира дрога.

При инспекцията, на която участвали и родителите на младежа, униформените намерили и иззели голям брой транспарантни найлонови пликчета, съдържащи глави от съцветия / марихуаната с тегло към 120 грама/, електронна везна. Николай е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.

Днес съседите на ул. „ Патриарх Евтимий “ 107 бяха потресени от новината за ареста на Николай. Те го разказват като привлекателен юноша от положително семейство. Истината обаче се оказа друга.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР