20-годишният Мартин, който беше в неизвестност от сряда, е във

...
20-годишният Мартин, който беше в неизвестност от сряда, е във
Коментари Харесай

Малко преди да бъде открит от ченгетата, 20-г. Мартин....

20-годишният Мартин, който беше в неопределеност от сряда, е във очевидно положително положение и сега се намира във Второ районно ръководство. Тепърва чака повече информация.

Мартин е открит след сигнал, който е получен от майка му, че следобяд е видян на жп гарата в София , откакто се подписал в подписка. Жената, подала сигнала, изпратила и негови фотоси. Сверени били данните в подписката, като те и почеркът изцяло съвпадали с тези на Мартин.

" Научихме я от кръстника му, тъй като той е бил открит в действителност от служителите на реда от Второ районно, доколкото разбрах аз. Кръстникът му, също бе там, с цел да може да се оглежда за него. В момента е с него. Отиваме да си го приберем. Казаха, че към този момент е добре ", разяснява пред Българска национална телевизия София Георгиева, майка на Мартин.

До щастливата развръзка се стигна с помощта на бдителността на хората, които от самото начало не спираха да подават сигнали за възможното му местоположение. Тази заран родителите му бяха в София и ревизираха сигнал от чиновник в книжарница в мол и бяха прегледани камери.

За последно Мартин е приказвал с майка си към 22 часа в сряда, като ѝ съобщил, че дошъл в Стара Загора и влиза в студентското общежитие. Според записите от видеокамерите там обаче той не е влизал.

Как и по кое време е стигнал в София, следва да се обясни. Докато беше в неопределеност Мартин изпрати две фотоси на майка си след настоятелните ѝ молби да каже дали е добре. Последната е от през вчерашния ден и е направена от прозорец на трен или рейс, без никакъв текст.

Случаят ангажира полицията в няколко града и доброволци в Стара Загора и София, откакто беше разгласен за общодържавно търсене./blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР