2 месеца за 100 лв и 100 лв кешбек!Pulse Fitness

...
2 месеца за 100 лв и 100 лв кешбек!Pulse Fitness
Коментари Харесай

10-и рожден ден и супер промоция от Pulse Fitness & Spa

2 месеца за 100 лева и 100 лева кешбек!
Pulse Fitness & Spa навършва 10 години! За този интервал веригата отвори 8 обекта в София и по 1 обект в градовете Пловдив, Банско и Св. Влас. Компанията не стопира да се развива във възходяща посока от самото си учредяване. Доказателство за това е непрекъснатото разширение на мрежата с обекти. На 14.07 ще се състои откриването на Pulse Fitness Galleria Burgas, скоро по-късно отваря и Pulse Fitness Mall of Sofia, а франчайз клубове има в Струмица, Северна Македония и Кърджали,.

По случай юбилейния празник в интервала 11.07 - 21.07 може да се възползвате от извънредно промоционално предложение: 2 месеца на обща цена 100 лева, без административна такса и до 100 лева кешбек! Десет дневна промоция за 10 години Pulse Fitness & Spa!

Минималната дълготрайност на участието е 3 месеца като цената за всеки месец след първите два ще бъде с понижена с 10 лева по случай 10-ия рожден ден на веригата. Така, в случай че сте клиент за 12 месеца, ще спестите общо 100 лева за целия интервал.

Картата дава право на целодневен, безграничен достъп до всички местоположения и услуги в клубовете в съответния град – София или Пловдив: фитнес зони с първокласно съоръжение, десетки групови занимания всяка седмица и спа зони с голям набор от уреди за релакс. Софийските клубни членове имат включен и открит басейн с плаж, и солариум.

Броят на картите е стеснен, по тази причина ви съветваме да побързате, с цел да сте сигурни, че ще съумеете да се възползвате.

" Не сме имали предложение като това в никакъв случай, само че и мотивът си заслужава! 10 години постановяваме трендовете във фитнес и уелнес бранша у нас. Искаме да дадем късмет на всеки, който желае да промени живота си към по-добро, да го направи точно в този момент и да отпразнуваме дружно този специфичен мотив - 10 години Pulse Fitness & Spa. " - разяснява комерсиалният шеф на фитнес и спа веригата Цветомир Грозданов.

Ако желаете да се възползвате от офертата, имате 3 метода да го извършите - в който и да е Pulse Fitness & Spa обект в София или Пловдив. Онлайн като последвате или още в този момент на номер.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР