2 лунен ден от 07:30 часа на 10 септември до

...
2 лунен ден от 07:30 часа на 10 септември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 10 септември 2018 година

2 лунен ден от 07:30 часа на 10 септември до 08:42 часа на 11 септември

Подгответе се да се заредите с нова сила и мощ. Започва един нов стадий в живота ни. Трябва да се постараем да загърбим всичко остаряло, предишното да го оставим обратно и да гледаме самоуверено напред в бъдещето.

Но въпреки всичко, би трябвало да внимаваме да не останем разочаровани и излъгани от това, което желаеме и чакаме и от това, което ще получим. Имайте едно мислено, и не се предоверявайте на всеки и на всичко. Много елементарно може да бъдем подведени и заблудени.

Ако ни е присъщо сребролюбие, то ще се прояви в този ден.

Да не се яде всичко поред. Ако нещо доста ви се желае – не си отхвърляйте. Доверете се на своето възприятие, което няма да ви подведе и по този начин ще определите коя храна е потребна и коя е нездравословна за вас.

Да се заобикалят спорове и бурни страсти. Това е ден за физически извършения и приемане на информация. Много удобен за научни проучвания, размисли, открития.

Хубаво е за пътувания, командировки. Но във всичко да се наблюдава разумност и благотворителност. Може да се стартират съответни практики и цикли. Трябва да се демонстрира разумност и благотворителност.

В късните часове на деня е допустимо да усетим полъха на новата сила на Луната. Тогава внезапно ще забравим всичко, което е било годно през първата половина на деня. Ще желаеме и ще търсим любовта, хубостта, хармонията. На дневен ред ще дойдат тематиките за взаимоотношенията, връзките, компромисите, и дипломатичността.

Всички ние ще се стараем да бъдем по-меки, доброжелателни, макар сложните аспекти денем. Трябва да се стараем да заобикаляме и да не се подаваме на мощните пристрастености, които могат да забушуват в нас. Да изпитаме една огромна съмнителност и ревнивост към хората към нас, да не им се доверяваме. Като тези качества ще се ускоряват от ден на ден и повече и могат да прераснат в едни неконтролируеми страсти, като предпочитание за надзор и операция над обичания човек.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно, несъмнено.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и подготовка за пластични интервенции.

Желая ви един потребен ден, търсете и виждайте всичко красиво и позитивно. Мислете и гледайте оптимистично и самоуверено напред! Вие сте щастливци, че сте тук и през днешния ден!

Автор: Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР