2-годишно дете е с шевове на лицето след инцидент в

...
2-годишно дете е с шевове на лицето след инцидент в
Коментари Харесай

Оставиха Сашко в детски център и стана голяма беля

2-годишно дете е с шевове на лицето след случай в детски център, заяви Нова тв. За това алармираха родителите на Сашко. По думите им екипът не е извикал Спешна помощ и се е наложило те сами да заведат сина си в „ Пирогов ”, където са зашили раната му. Случаят е от 20 юли.

„ Обадиха ми се по обед и ми споделиха, че детето ми е паднало по стълбите и си е блъснало окото. Разплаках се, обадих се на чичо му, тъй като татко му не беше в града. Отидохме да го вземем. Беше полузаспал, когато пристигнахме ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” Миглена Любенова, майката на момченцето.
-->
„ В незабавния център се откри, че раната не е била обработена. Никой не се е обадил на 112. Не ни обясниха по какъв начин е станал случаят. Поискахме писмен отговор, само че не получихме подобен. Това не е първият сходен случай. Предишният ден оповестиха на жена ми, че детето си е блъснало окото в долап. Преди 2 месеца пък нашето дете беше упрекнато, че е захапало друго дете. Срещнахме се с родителите му и разбрахме, че управлението е показало разнообразни версии на двете фамилии ”, изясни бащата на потърпевшото дете Самуил Балачев.  

„ Детският ни център има задоволително личен състав. Всички имат документ за първа долекарска помощ. Детето е при нас от март. Идва относително рядко. Инцидентът е станал по обед. Децата са били на двора, прибирали са си играчките. Влизайки, детето, което е било зад Сашко, го е бутнал и той е залитнал и се е блъснал в парапета на дървена ограда. Взехме всички ограничения, раната беше промита и беше с лепенка. След това се обадих на майката. Сподели, че е заета и ще прати трети човек, който да вземе детето. После се обади и бащата ”, твърди шефът на центъра Виргиния Тодорина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР