2. Бадеми - благодарение на съдържащите се фибри в тях,

...
2. Бадеми - благодарение на съдържащите се фибри в тях,
Коментари Харесай

Ето Ги Съперхраните, Които Ни Гарантират Хармонично И Красиво Тяло!

2. Бадеми - с помощта на съдържащите се фибри в тях, ще се чувствате сити за по-дълго време. По няколко бадема са задоволителни. Не е нужно да приемате огромни количества, с цел да ви заситят.

И това е забавно: Атакувайте с динена диета - четете още на най-полезния уебсайт zdrave.to

3. Канела - канелата е обичана от съвсем всички. Тя балансира кръвната захар. Поради това може да понижи апетита.

4. Салата - незаменима за диетата. Може да се употребява по време на главните хранения или сред тях. Можете да си приготвяте салати от маруля, магданоз, чушки, домати или разнообразни комбинации с тях и да забравите за глада по-продължително време. Тези зеленчуци имат засищащи функционалности.

5. Ябълки - потребни и засищащи, в случай че се одобряват сред храненията. Те пазят и против заболявания и дават сила на организма.

6. Яйца - съдържат грелин. Той спомага за угнетяване на хормона на глада. Ако се употребяват варени яйца на закуска, на обяд няма да се чувствате толкоз гладни. Това ще ви помогне да приемате по - малко количество храна. Твърдо сварените яйца са по-засищащи.

7. Зелен чай - предлага се на всеки да пие зелен чай. Помага за изгарянето на калориите в организма. Може да се пие и приготва елементарно у дома, на работното място или както и където ви е комфортно и да се възползвате от засищащото му свойство.

8. Овесена каша - както доста хора знаят, овесената каша оказва помощ при намаляване. Приемана на закуска, дълго време засища и няма да се сещате за храна. Тя обезпечава сила на организма и е богата на хранителни субстанции.

9. Сирене - с помощта на съдържащите се протеини в него, ви оказва помощ да не усещате апетит дълги часове.

Други способи за попречване на глада:

Сън - постоянният и спокоен сън защищава от доста заболявания и оказва помощ на организма да е пресен и жизнен. Пълноценният сън е от значително значение за поддържане на мечтаното тегло.

Вода - пиенето на вода е значимо за здравето. Приемането на вода сред храненията потиска глада. Пиенето на вода 30 мин. преди хранене понижава апетита и оказва помощ за консумирането на по-малко количество вода.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР